No tylko że WIELKIBONGO ma pewien..handicap
Warszawa -Katowice... Jak się jedzie?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez westwi78No tylko że WIELKIBONGO ma pewien..handicap
bo nie pamietam kiedy mnie zatrzymano do kontroli
i dla jasności-nigdy nie uciekałem :diabelski_usmiech :roll: :twisted:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
dees, Ty może sobie dasz spokój
Ja jestem raczej o to spokojny
Jeżdżę na tej trasie od 1997 roku i jak na razie bez przygód
A parę pkt i trochę sianka możesz też stracić w Warszawie bo jestem ciekawy czy jeździsz 50 na godzinę
pzdrNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
ruwado, nie ma sprawy
z reguły jadę dopuszczalna +20-30km/h (licznikowo)
to wystarczy do sprawnego przemieszczania a nawet w razie spotkania z "fotoplastykonem" nie bedzie tak bolec bo to realne 15-20 przekroczeniaNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
dees, napisałem wyżej
albo farciarz albo wrodzona intuicja :lol:
faktem jest że przez ten czas nie zostałem nigdy namierzony (powtarzam namierzony) :szeroki_usmiech i nigdy (ja do tej pory) nie przyszło mi żadne zdjęcie :roll:
również pzdrNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
Odgrzeję. Może komuś pomorze przy planowaniu trasy.
Zazwyczaj ruszając w poniedziałek z Ochoty o 6.00 dojeżdżam do centrum Katowic 9.00-9.10. Ale na trasie nie przekraczam 120km/h.
Dziś postanowiłem troszkę "zaryzykować" i jechałem (tam gdzie "można") generalnie 140-150km/h. Ruszyłem z Ochoty o 5.55, w centrum Katowic byłem 8.40.
Mam nadzieję, że nie złapałem się na żaden fotoradar (w sumie znam je na pamięć i zwalniam przy nich do przepisowej prędkości).
Jeżdżę Grójecką przez Janki, Nadarzyn. Jazda A2 zupełnie się nie opłaca (więcej kilometrów i więcej czasu). Budowa trasy w Nadarzynie na razie nie przeszkadza (nie powoduje korków).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Jeżdżę Grójecką przez Janki, Nadarzyn. Jazda A2 zupełnie się nie opłaca (więcej kilometrów i więcej czasu). Budowa trasy w Nadarzynie na razie nie przeszkadza (nie powoduje korków).
Okolo 8 tak rozowo by nie bylo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez Agamek12Jeżdżę Grójecką przez Janki, Nadarzyn. Jazda A2 zupełnie się nie opłaca (więcej kilometrów i więcej czasu). Budowa trasy w Nadarzynie na razie nie przeszkadza (nie powoduje korków).
Okolo 8 tak rozowo by nie bylo
Ale jestem w Cz-wie w godzinach szczytu a tam... żadnych zatorów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Ale jestem w Cz-wie w godzinach szczytu a tam... żadnych zatorówPisał Sebastian
Komentarz
-
-
Dziś wyjazd z Katowic o 17.00, w Warszawie meta na Bemowie tuż przed 20.00. Znów starałem się jechać nieco szybciej niż zazwyczaj - ale tym razem raczej 130-140km/h (również na "70"-kach). Zdjęcia raczej nie dostałem.
W Cz-wie przejazd raczej dobry: jedyne spowolnienie to odstanie 3-4 świateł przy skręcie na Jędrzejów i potem toczenie się na wylocie od zwężenia przy McDonalds do odbudowywanego wiaduktu.
Reasumując: da się tą trasę zrobić w 3h, tylko trzeba niestety jechać nieco szybciej, niż pozwalają na to przepisy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12tylko trzeba niestety jechać nieco szybciej, niż pozwalają na to przepisy.Pisał Sebastian
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SSOd tego czasu zjeżdżam z S8 na DK50 i na A2. W sumie jest szybciej.
Jadąc do Katowic w poniedziałek ruszając z Warszawy o 6.00 jedzie się dłużej. Jadąc do Warszawy w czwartek i ruszając z Katowic o 17.00 też jedzie się dłużej. Ta trasa dodaje kilkadziesiąt kilometrów, a o wskazanych przeze mnie porach Janki są puste...
Komentarz
-
-
SS, w poprzedni poniedziałek między Piotrkowem a Cz-wą widziałem 2x(!!!) Insignię, Vectrę, Superba II i jeszcze coś (już nie pamiętam co). Do tego ze 3 "laserówki" i oczywiście trójnóg w Wanatach i stałe "kurniki" (laserówka i Wanaty oczywiście za Cze-wą).
Dziś dowiedziałem się też, że również stara brązowa Kia C'eed łapie jadących zbyt odważnie...
Kuźwa, już mi się nie chce kręcić tych kilometrów...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SSfakt jest tego sporo. Kiedyś leciałem do Koluszek i laserem mnie zmierzyli. Dobrze że zwolniłem bo mi migali a i tak 150 wyświetliło. A od Częstochowy w stronę Katowic to już masakra jest
Zamieszczone przez SSZamieszczone przez Agamek12Kuźwa, już mi się nie chce kręcić tych kilometrów...
Zamieszczone przez rafikia jak już tak mówicie o radarach, to po jakim czasie można być spokojnym, że już fotka nie przyjdzie? Bo w poniedziałek się spieszyłem do roboty i obawiam się, że przy Galerii mnie uwiecznili :evil:
Na Twoje pytanie nie odpowiem, bo nie wiem...
Komentarz
-
-
Agamek12, wiem, że działa, ale zapomniałem o nim, bo miałem 1,5 minuty do odprawy a to pierwszy mecz (żużel) w sezonie był i spóźnienie mogłoby spowodować pożegnanie z robotą na ten sezon. Dużo nie miałem (poniżej 90), ale przypomniałem sobie o tym radarze jak będąc tuż przy nim zorientowałem się, że chyba widziałem błysk.
Komentarz
-
Komentarz